ویزای تحصیلی ترکیه | اقامت تحصیلی ترکیه

تمامی متقاضیان برای اقامت و تحصیل در دانشگاه های این کشور می بایست ویزا و اقامت تحصیلی ترکیه به دست آورند. پیش نیاز ویزا و اقامت تحصیلی، اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه و ثبت نام در این دانشگاه ها و پرداخت مبلغ شهریه مشخص شده است. متقاضی با در اختیار داشتن مدارک مورد نیاز و برگ پذیرش دانشگاه به سفارت ترکیه در ایران مراجعه کرده و جهت تحصیل در این کشور ویزای تحصیلی ترکیه می گیرد. لازم است تا متقاضی در بازه زمانی کوتاهی به اداره مهاجرت استانی ترکیه مراجعه نماید و پس از اخذ وقت مصاحبه یا راندوو، تمامی مدارک را به اداره مهاجرت ارائه نماید و در صورت کامل بودن مدارک اقامت ترکیه یا کیملیک کارت برای افراد صادر می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت تحصیلی ترکیه و ویزای تحصیلی ترکیه تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

ویزای تحصیلی ترکیه
0
حداقل سن برای گرفتن اقامت
0
دانشگاه های خصوصی و دولتی
0
برنامه های آموزشی

اقامت تحصیلی و ویزای تحصیلی ترکیه

کشور ترکیه به دلیل مزایای بالای تحصیلی در آن متقاضیان زیادی دارد و بسیاری از دانشجویان به ویژه ایرانیان به دنبال ویزای تحصیل ترکیه و اقامت در آن هستند. نزدیکی ترکیه به ایران، شباهت های فرهنگی، یکی بودن دین بین هر دو کشور، کیفیت بالای آموزشی در ترکیه، هزینه پایین تحصیل و اقامت در این کشور در مقایسه با دیگر کشورها، امکان بورسیه تحصیلی ترکیه و استفاده از تخفیفات دانشجویی، بهره مندی از دانشگاه هایی مجهز با آخرین امکانات و تجهیزات و … از مزایای تحصیل در ترکیه است و سبب می گردد تا متقاضیان تحصیل در این کشور روز به روز افزایش یابند و این افراد به دنبال ویزای تحصیلی ترکیه و اخذ اقامت از این کشور باشند.

دانشجویان می بایست پس از اخذ پذیرش از دانشگاه به منظور کسب ویزای تحصیلی ترکیه اقدام نمایند، زمانی که ویزای تحصیلی از جانب سفارت ترکیه به دانشجویان داده می شود اقامت تحصیلی در ترکیه نیز به آنها ارائه خواهد شد. دانشجویان می توانند به ازا هر سال تحصیل در این کشور اقامت خود را به طور سالانه تمدید نمایند، حتی دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در صورت تمایل و با داشتن شرایط تعریف شده ای می توانند نسبت به اخذ اقامت دائم از این کشور اقدام کنند، البته نیاز است تا شرایط اقامت از حالت تحصیلی به حالت کاری تغییر نماید. دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی و پس از فارغ التحصیلی تا نزدیک به مدت 2 ماه یا 60 روز زمان دارند تا فرایند فارغ التحصیلی خود را انجام داده و به کشورشان مراجعه نمایند و یا در صورت تمایل به گذراندن دوره های عملی و یا تحصیل در دوره های غیر بنیادی اقامتی یکساله تا سه ساله به فارغ التحصیلان ارائه می گردد. همانطور که بیان شد، افراد پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه می توانند نسبت به دریافت ویزای تحصیلی ترکیه و اقامت در این کشور اقدام نمایند. متقاضیان می بایست دانشگاه و رشته مورد نظر خود را انتخاب کرده و مدارک و مستندات لازم را بر حسب نوع دانشگاه و شرایط آن، برای دانشگاه ارسال نمایند. ارسال مدارک به صورت حضوری نیست و متقاضیان می توانند مدارک خود را در سایت دانشگاه بارگزاری نمایند. لازم است تا پیش از درخواست پذیرش از دانشگاه، شرایط پذیرش دانشگاه و مدارک و مستندات مورد نیاز بررسی گردد. این مدارک از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است، اما اغلب مدارکی چون اصل دیپلم، ریز نمرات دوران دبیرستان، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس پرسنلی، انگیزه نامه و توصیه نامه برای دانشجویان، مدارک زبان انگلیسی شامل تافل و آیلتس و مدرک زبان ترکی مانند تومر، پذیرش در یکی از آزمون های SAT و YOS و … جهت پذیرش در دانشگاه های ترکیه الزامی است.

متصدیان دانشگاه مدارک ارسالی از دانشجویان را بررسی کرده و در صورت تطابق با استانداردهای دانشگاه، پذیرش اولیه دانشجویان را انجام می دهند. در مرحله بعد لازم است تا ثبت نام در دانشگاه و پرداخت مبلغ مورد نظر شهریه از سوی متقاضیان صورت پذیرد. این مرحله نیز به صورت آنلاین توسط دانشجو و یا به صورت حضوری توسط کارگزار دانشجو در ترکیه قابل انجام است. متقاضیان بعد از انجام ثبت نام در دانشگاه و واریز وجه شهریه پذیرش ثانویه از دانشگاه را اخذ می نمایند. از این مرحله به بعد متقاضیان می توانند برای دریافت ویزای دانشجویی و اقامت تحصیلی ترکیه اقدام نمایند. به این منظور دانشجویان ایرانی می بایست با مدارک کامل همراه با مدارک پذیرش اولیه و ثانویه در دانشگاه به سفارت ترکیه در ایران مراجعه کرده تا پس از بررسی اجازه اقامت 3 ماهه ای به متقاضی ارائه گردد. 

متقاضیان در این بازه زمانی می بایست به کشور ترکیه سفر کرده و به اداره مهاجرت استانی ترکیه رجوع کنند تا وقت مصاحبه یا راندوو برای آنان در نظر گرفته شود. در موعد مصاحبه دانشجو می بایست با در اختیار داشتن مدارک و مستندات لازم به اداره مهاجرت استانی مراجعه نماید، افسر بررسی اغلب مدارک و مستندات را بررسی کرده و مصاحبه خاصی با دانشجویان انجام نمی دهد، افسر ارزیابی کامل بودن مدارک و مستندات درخواستی را بررسی کرده و در صورت کامل بودن مدارک اقامت تحصیلی یکساله برای دانشجویان صادر می گردد. این اقامت تحصیلی به صورت کارتی برای دانشجو در کد پستی اعلام شده وی صادر می گردد. 

انواع ویزای تحصیلی ترکیه

انواع ویزای تحصیلی ترکیه

دانشجویان جهت اخذ ویزای تحصیل ترکیه می بایست مدرکی مبتنی بر پذیرش در دانشگاه مورد نظر داشته باشند، به عبارتی ابتدا دانشجویان می بایست دانشگاه و رشته مورد نظر خود را انتخاب کرده و مدارک و مستندات مورد نیاز دانشگاه را ارسال نمایند و پس از پذیرش دانشگاه و واریز شهریه نسبت به اخذ ویزای دانشجویی از سفارت ترکیه در ایران اقدام گردد، زیرا یکی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی ارائه مستندی مبنی بر پذیرش در یکی از دانشگاه های ترکیه همراه با شهریه پرداختی است.

پذیرش دانشجو در دانشگاه های ترکیه به دو صورت اولیه و ثانویه است. زمانیکه دانشگاه دانشجو و شرایط وی را برای تحصیل در دانشگاه می پذیرد، پذیرش اولیه دانشجو انجام می شود، اما پذیرش ثانویه زمانی انجام می گردد که ثبت نا از سوی دانشجو در دانشگاه تکمیل شده و مبلغ و شهریه مشخص شده برای دانشگاه واریز گردد تا پذیرش ثانویه در دانشگاه مورد نظر صورت گیرد. به منظور اخذ ویزای تحصیلی ترکیه از سفارت ترکیه به پذیرش ثانویه دانشگاه نیاز خواهد بود. ثبت نام در دانشگاه های ترکیه نیز بطور مستقیم و یا به صورت وکالتی انجام می پذیرد. در حالت مستقیم، فرد می بایست مستقیما به دانشگاه ترکیه مراجعه کرده و فرایند ثبت نام را تکمیل نمایند و یا در حالت وکالتی، فرد به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نماید و به کارگزاری چون آکادمی سایا گروپ وکالت دهد تا فرایند ثبت نام دانشجو توسط کارگزار و بدون نیاز به مراجعه دانشگاه انجام پذیرد. پس از ثبت نام در دانشگاه و پذیرش ثانویه در آن افراد می توانند برای دریافت ویزای دانشجویی و تحصیلی اقدام نمایند. 

متقاضیان می بایست مدرک ثبت نام دانشگاه، فیش شهریه پرداختی و دیگر مدارک مورد نیاز را به سفارت ترکیه در ایران ببرند تا اجازه اقامتی 3 ماهه یا 90روزه به دانشجویان تعلق گیرد، در این بازه زمانی متقاضی می بایست به ترکیه مراجعه کرده و اجازه اقامت تحصیلی ترکیه را از کنسولگری این کشور اخذ نماید. به این منظور متقاضی به اداره مهاجرت استانی ترکیه مراجعه کرده و وقت مصاحبه یا ملاقات یا راندوو گرفته شود. فرم های مربوط به وقت مصاحبه به صورت آنلاین و یا به صورت حضوری قابل تکمیل شدن است و پس از آن زمان مصاحبه ای برای افراد در نظر گرفته می شود.

در زمان مصاحبه افراد می بایست به اداره گوچ مراجعه کرده و تمامی مدارک لازم را به صورت اصل و کپی در اختیار داشته باشند. افسر اداره مهاجرت اداره گوچ مصاحبه خاصی با  متقاضی انجام نداده و تنها مدارک از سوی افسر مورد ارزیابی و بازبینی قرار می گیرد، در صورت کامل بودن مدارک و مستندات کارت اقامت برای متقاضی صادر می شود. در بازه زمانی 10 روزه این کارت به نام کارت اقامت ترکیه یا کیملیک کارت برای افراد صادر می شود و به محل سکونی اعلام شده ارسال می گردد.

انواع ویزای تحصیلی در ترکیه به منظور تحصیل در این کشور به انواع زیر طبقه بندی می گردد:

  • ویزای کارآموزی یا کارورزی: لازم است تا افراد برای کار در ترکیه ویزای کارآموزی دریافت نمایند. مطابق با این ویزا افراد می توانند در بازه زمانی مشخصی در ترکیه کار کنند. اغلب افراد متخصص و یا افرادی که نیاز به کسب مهارت های بیشتر دارند، از این ویزا استفاده می کنند. به منظور اخذ این ویزا لازم است تا کارفرما یا شخصی که قرار است دوره کارآموزی نزد وی گذرانده شود، مدرکی مبنی بر کارآموزی فرد را به وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه ارائه دهد.
  • ویزای کارآموزی اراسموس: اگر دانشجویان در دانشگاه هایی در ترکیه تحصیل کنند که آن دانشگاه عضو برنامه اراسموس باشد، افراد می توانند در پایان نیمسال دوم تحصیلی به میل خود و با داشتن شرایط تحصیلی مناسب و تعریف شده ای، یک یا دو ترم را در دانشگاه های دیگر ترکیه که عضو اتحادیه اروپا هستن و با دانشگاه مبدا تبادل دانشجو دارند، سپری نمایند و سطح علمی خود و دانشگاه مبدا خود را از این طریق افزایش هند. دانشجو برای تحصیل در دانشگاه دیگر و کشور دیگر می بایست ویزای کارآموزی اراسموس را از سفارت ترکیه دریافت نماید.
  • ویزای کارآموزی آیسک: از طریق این ویزا دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند در پروژه های شرکتی در سراسر دنیا همکاری داشته و کارآموزی نمایند و تجربه کسب کنند. مدت زمان این ویزا 6 تا 12 ماهه است و متقاضیان با اخذ این ویزا و کارآموزی در پروژه های جهانی می توانند سطح مهارت و دانش خود را تا حد زیادی افزایش دهند.
  • ویزای سپری کردن زبان ترکی: متقاضیان یادگیری زبان ترکی می توانند ویزای یادگیری زبان ترکی بگیرند، بر این اساس متقاضیان تقویت گفتار و نوشتار ترکی می توانند این ویزا را کسب کرده و با توجه به مدت زمان صادر شده برای ویزا که اغلب یکساله است به آکادمی های مختلفی در ترکیه مراجعه کرده و سطح زبان ترکی خود را تقویت کنند.
  • ویزا با هدف گذراندن دوره ای خاص: متقاضیان یادگیری مهارت خاص یا شرکت در دوره و سمینار خاص و کوتاهی می توانند این ویزا را از ترکیه دریافت کنند. افرادی که تمایل دارند تا مهارت های خود در فیلدهای مختلفی مانند آشپزی، هنر و … ارتقا دهند از این ویزا استفاده می کنند.
  • ویزای تحصیلی: رایج ترین نوع ویزا برای ادامه تحصیل در این کشور، ویزای تحصیلی ترکیه است. متقاضیان این ویزا ابتدا می بایست از دانشگاه مورد نظر در رشته ای که علاقه دارند پذیرش گرفته و در ادامه برای دریافت ویزای تحصیل ترکیه اقدام نمایند.

نحوه گرفتن ویزای تحصیلی ترکیه

متقاضیان از طریق دانشگاه های دولتی، خصوصی و یا از طریق بورسیه می توانند وارد دانشگاه های ترکیه شوند. اقامت تحصیلی ترکیه به دو حالت است. در حالت اول متقاضیان برای بار اول درخواست اقامت تحصیلی ترکیه داده و پیشتر هیچگونه اقامتی در این کشور نداشته اند. در این حالت دانشجو برای پذیرش در دانشگاه دولتی می بایست مدارک آزمون YOS یا SAT را دریافت کرده و مدارک زبان لازم را داشته باشد، برای ورود به دانشگاههای خصوصی، می بایست شرایط لازم برای پذیرش مطابق با استانداردهای دانشگاه را داشته باشد و برای بورسیه تحصیلی نیز دانشجو می بایست از شرایط ویژه و تعریف شده ای چون معدل بالای 18 برخوردار باشند. در این حالات دانشجو پس از ثبت نام و پرداخت شهریه دانشگاه می بایست به ترکیه سفر کرده و از اداره مهاجرت استانی یا اداره گوچ، درخواست اقامت تحصیلی نماید. 

در حالت دوم ممکن است متقاضی از پیش اقامتی در ترکیه داشته باشد و تمایل دارد تا آن را به اقامت تحصیلی تبدیل کند. در این حالت در دانشگاه های دولتی دانشجو می بایست در آزمون YOS یا SAT نمره لازم را به دست آورد و یا از دانشگاه خصوصی پذیرش بگیرند و هزینه یک سال تحصیل در دانشگاه را پرداخت نمایند تا برگه اقامت دانشجویی برای دانشجویان صادر گردد. در این حالت دانشجویان نیازی به بازگشت به ایران و دریافت ویزای تحصیلی را ندارند.

افراد برای دریافت اقامت دانشجویی می بایست ابتدا در دانشگاه ثبت نام نمایند. اصل مدرک دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی، ریز نمرات دوران متوسطه، پاسپورت که همگی می بایست به زبان ترکی ترجمه شوند و  لزوما می بایست مهر وزارت امور خارجه، مهر دادگستری و مهر دارالترجمه رسمی بر این مدارک درج گردد تا از اعتبار کافی برخوردار شوند. این مدارک می بایست برای دریافت ویزای تحصیل ترکیه به سفارت ترکیه در ایران نیز ارائه گردد. فرم ویزای تحصیلی مطابق با این مدارک به متقاضیان ارائه می شود و افراد می بایست فرم ویزای تحصیلی ترکیه را تکمیل کرده و به سفارت ترکیه در ایران ارائه نمایند. متقاضیان برای معادل سازی یا دنکلیک مدارک دوران دبستان و دبیرستان در ترکیه لازم است تا به وزارت آموزش و پرورش ترکیه مراجعه نمایند و افراد برای دنکلیک مدارک لیسانس، فوق لیسانس و دکتری می بایست به شورای عالی آموزشی ترکیه یا YOK مراجعه نمایند. دریافت ویزای تحصیلی از ترکیه شامل مراحل زیر است:

  • اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر و ثبت نام در آن و پرداخت شهریه
  • گردآوری مدارک مانند مدرک دیپلم، ریز نمرات، پاسپورت معتبر، عکس، گواهی اخذ پذیرش از دانشگاه، فیش واریز دانشگاه و … و مراجعه به سفارت ترکیه در ایران برای اخذ ویزای تحصیلی
  • بررسی مدارک و ارائه ویزای تحصیلی به دانشجو

دانشجویان می بایست بعد از دریافت ویزای تحصیلی به کشور ترکیه سفر کرده و به اداره مهاجرت استانی یا گوچ مراجعه نمایند و درخواست وقت مصاحبه یا راندوو نمایند. در موعد مصاحبه، فرد می بایست با در اختیار داشتن کلیه مدارک به اداره گوچ مراجعه نماید، این مدارک از سوی افسر مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تکمیل بودن اقامت ترکیه یا کارت کیملیک برای دانشجویان صادر می گردد، این کارت در بازه زمانی کوتاهی به آدرس پست که دانشجو در مدارک مشخص کرده پست خواهد شد.

نحوه گرفتن ویزای تحصیلی ترکیه​

شرایط گرفتن مجوز اقامت تحصیلی

متقاضیان اخذ اقامت تحصیلی ترکیه پس از سفر به این کشور، لازم است تا به اداره مهاجرت استانی این کشور به نام گوچ مراجعه کرده و وقت مصاحبه برای ارائه این مدارک را بگیرند. در موعد مصاحبه، افسر ارزیابی مصاحبه خاصی با متقاضیان انجام نداده و تنها به بررسی مدارک و کامل بودن آنها تمرکز خواهد داشت، لذا دانشجویان می بایست تمامی مدارک مورد نیاز را به صورت ترجمه شده در روز مصاحبه ارائه نمایند. در صورت کامل بودن مدارک و تایید افسر بررسی ظرف 10 تا 14 روز آینده، کارت اقامت به کد پستی اعلامی متقاضی ارسال می گردد. برخی از مهمترین مدارکی که در موعد مصاحبه از طرف متقاضی به افسر بررسی ارائه می گردد شامل بیمه یک یا دو ساله درمانی، پاسپورت معتبر همراه با مهر ورود و خروج، مستندات مبنی بر پذیرش در دانشگاه و ثبت نام در آن، رسید پرداخت شهریه دانشگاه و رسید پرداخت هزینه های مربوط به اخذ وقت مصاحبه یا راندوو، گواهی مبنی بر محل اقامت متقاضی و … در صورت ناقص بودن مدارک مورد نیاز، متقاضی مجوز اقامت در ترکیه را کسب نخواهد کرد و لازم است تا در بازه زمانی مشخص شده ای مدارک خود را کامل کرده و مجددا در وقت راندوو برای اخذ اقامت دانشجویی اقدام نمایند. مدت زمان اقامت تحصیلی در ترکیه یک ساله است و افراد می توانند 60 روز پیش از رسیدن به موعد اتمام، برای تمدید اقامت تحصیلی خود در ترکیه اقدام نمایند. تمدید اقامت تحصیلی نیز یک ساله خواهد بود. لزوما دانشجویان بین المللی می بایست از سفارت ترکیه در کشور خود ویزای تحصیلی ترکیه گرفته و در بازه زمانی کوتاهی به ترکیه سفر کنند و از اداره مهاجرت استانی این کشور مجوز اقامت تحصیلی یک ساله دریافت نمایند.

شرایط گرفتن مجوز اقامت تحصیلی

مدت زمان ویزای اقامت تحصیلی

متقاضیان با در دست داشتن ویزای تحصیل ترکیه اخذ شده از سفارت ترکیه در ایران و با به همراه داشتن مدارک و مستندات لازم و اخذ وقت مصاحبه یا راندوو، می بایست در موعد مقرر مداک و مستندات مورد نیاز را ارائه کرده و اقامت تحصیلی یکساله دریافت نمایند. دانشجویان می توانند به صورت سالانه این اقامت تحصیلی را تمدید کرده و برای آن کیملیک کارت دریافت نمایند. ویزای تحصیلی ترکیه که از طرف سفارت ترکیه در ایران به دانشجویان ارائه می گردد ممکن است به دلایلی چون عدم تمکن مالی، نقص مدارک و اظهارات دروغین ریجکت شوند. افراد می توانند 24 ساعت بعد از اطلاع از دلایل ریجکتی، مدارک خود را تکمیل کرده و برای اخذ ویزای تحصیلی جدید اقدام نمایند. 

افراد با ویزای تحصیلی و اقامت تحصیلی در این کشور نمی توانند اقامت دائم دریافت کنند، لازم است تا پس از فارغ التحصیلی اقامت تحصیلی به اقامت کاری تبدیل شده و در بازه زمان مشخص شده در اقامت کاری، فرد مشغول به کار شود تا بتواند درخواست اقامت دائم دهد. اقامت کاری همانند اقامت تحصیلی در ابتدا یک ساله است، پس از آن افراد 3 تا 6 سال کار می کنند و در صورتیکه تا 8 سال بدون مشکل در کشور ترکیه کار کرده و هر ساله اقامت کاری خود را تمید نمایند به آنها اقامت دائم تعلق می گیرد.

دانشجویان در حین تحصیل می توانند در کشور ترکیه کار کنند، اما تعداد ساعات کاری آنها محدود خواهد بود. دانشجویان با ویزای تحصیلی و اقامت تحصیلی به صورت 24 ساعت در هفته میتوانند کار کرده و درآمد کسب نمایند. این شرایط یکی از مزایای تحصیل در ترکیه است که به دانشجویان جهت تامین مالی لازم برای تحصیل در این کشور کمک خواهد کرد.

دانشجویانی که اقامت تحصیلی ترکیه را دریافت کرده اند می توانند سالانه این اقامت را تمدید نمایند. اقامت تحصیلی ترکیه یک ساله است اما این مدت بطور سالانه قابل تمدید شدن است. متقاضیان برای تحصیل در مقاطع بالاتر نیز می توانند اقامت خود را تمدید نمایند و در صورت فارغ التحصیلی و اشتغال به کار می بایست اقامت تحصیلی به اقامت کاری تبدیل شود. اگر مدت زمان تحصیل در ترکیه بدون مدرک زبان کمتر از یک سال به طول انجامد، اقامت تحصیلی بیشتر از این مدت برای افراد صادر نمی گردد. متقاضیان اخذ اقامت تحصیلی نیاز دارند تا ویزای تحصیل ترکیه دریافت نمایند. اما دانش آموزان قبرس شمالی، دانش آموزانی که والدین آنها ویزای کار و اجازه اقامت در ترکیه را دارند، دارندگان کارت آبی و … به اخذ ویزای تحصیلی ترکیه نیاز نخواهند داشت.

مدت زمان اقامت تحصیلی ترکیه

مدارک مورد نیاز برای اقامت دانشجویی ترکیه

متقاضیان ادامه تحصیل در ترکیه لازم است تا در موعد زمانی مشخص شده به اداره مهاجرت استانی گوچ مراجعه کرده و مدارک لازم را ارائه نمایند. در این مصاحبه سوال یا سوالات خاصی از دانشجو پرسیده نخواهد شد و افسر ارزیابی به بررسی مدارک دانشجویان اکتفا می کند. لازم است تا دانشجویان در زمان مراجعه به اداره مهاجرت استانی، مدارک ذیل را به طور کامل به همراه داشته باشند:

  • پاسپورت معتبر دانشجو (اصل و کپی) حداقل یکسال می بایست از زمان اعتبار پاسپورت باقی مانده باشد.
  • فرم ویزای تحصیلی ترکیه می بایست از سفارت ترکیه در ایران اخذ و تکمیل گردد و دانشجو می بایست از سفارت ترکیه در ایران ویزای تحصیلی ترکیه بگیرد.
  • برگه پذیرش اولیه دانشگاه (منظور از پذیرش اولیه، زمانی است که دانشگاه با توجه به شرایط اعلامی دانشجو را پذیرفته، اما هنوز ثبت نامی از سوی دانشجو یا کارگزار وی در دانشگاه انجام نشده است).
  • برگه مربوط به پذیرش ثانویه دانشگاه ( این برگه زمانی به متقاضیان تحصیل ارائه میگردد که عملیات ثبت نام و واریز وجه مشخص شده انجام گرفته باشد.) در پذیرش ثانویه دانشگاه لازم است تا تاریخ و مدت اقامت دانشجو برای اتمام تحصیل به طور دقیق مشخص شده باشد.
  • گواهی مبنی بر بیمه مسافرتی ( هزینه پوشش این بیمه تا 3000 یورو است)
  • مدارک اثبات کننده تمکن مالی دانشجو که حساب بانکی فرد یا دعوت کننده وی را در بر می گیرد. این حساب می بایست دارای گردش مالی بوده و 4 تا 5 هزار دلار موجودی داشته باشد.)
  • فیش واریزی دانشگاه (دریافت شهریه دانشگاه در دانشگاه های مختلف متفاوت است، اما اغلب 50 درصد هزینه تحصیلی موقع ثبت نام و مابقی در ابتدای نیمسال دوم تحصیلی از دانشجویان دریافت می گردد.) ارائه اصل فیش واریزی به همراه کپی فیش واریزی نیز است.
  • شماره مالیاتی یا ورگی نومرسی
  • مستندی مبنی بر محل اقامت مانند اجاره نامه مربوط به سویت یا رزرو و اخذ خوابگاه دانشجویی
  • 4 تا 8 عکس متناسب با استانداردهای تعریف شده اداره مهاجرت. این عکس می بایست بیومتریک باشد، پس زمینه عکس سفید رنگ بوده و می بایست تمام رخ و برای 6 ماه اخیر باشد. 
  • بیمه درمانی دانشجو به مدت یک یا دو سال
  • به همراه داشتن پول نقد به منظور پرداخت در فرایند اخذ اقامت تحصیلی

در صورتیکه افسر ارزیابی بر کامل بودن مدارک ارائه شده صحه گذارد، کارت اقامت تحصیلی دانشجو در بازه زمانی 10 روزه به آدرس اعلامی وی در فرم درخواست، پست می شود. اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه مزایای زیر را به دنبال دارد:

  • در صورتی که دانشجو متاهل باشد، پس از اخذ اقامت تحصیلی برای وی، برای همسر و فرزندان وی نیز کارت اقامت صادر می گردد.
  • اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه شرط سنی و معدل ندارد، البته که پیش نیاز اخذ اقامت تحصیلی، اخذ پذیرش دانشگاه است و برخی از دانشگاه های دولتی یا خصوصی شرایط سنی و معدلی را برای پذیرش دانشجویان قرار می دهند.
  • اقامت تحصیلی در ترکیه در مقایسه با دیگر روش ها مانند سرمایه گذاری، خرید ملک و … بسیار ارزان تر است.
  • افراد پس از اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه می توانند از همان ابتدا در کنار وضعیت تحصیلی به کار و کسب درآمد مشغول شوند.
  • در صورتی که دانشجو متاهل و صاحب فرزند باشد، امکان ادامه تحصیل فرزند وی در مدارس دولتی ترکیه امکان دارد.
  • اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه با مزایایی برای دانشجویان همراه است، امکان افتتاح حساب، اخذ گواهینامه رانندگی، امکان استفاده از تخفیفات دانشجویی در زمان رفت و آمد، استفاده از تخفیفاتی در مراکز تفریحی و ورزشی، استفاده از پزشک رایگان خانواده و …

هزینه گرفتن اقامت و ویزای تحصیلی کشور ترکیه

دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در ترکیه پس از ارائه مدارک ثبت نام اولیه و ثانویه به همراه مدارک و مستندات دیگر به سفارت ترکیه در ایران، مهلتی سه ماهه جهت رجوع به ترکیه و اخذ اقامت تحصیلی از این کشور را دریافت می نمایند. متقاضیان پس از ورود به ترکیه می بایست در اسرع وقت به اداره مهاجرت استانی گوچ مراجعه نماید و برای دریافت مصاحبه یا راندوو وقت بگیرند. هزینه دریافت وقت حدود 75 دلار است. متقاضی می بایست در روز مصاحبه با در دست داشتن مدارک کامل به اداره مهاجرت استانی مراجعه نمایند و افسر ارزیابی تنها مدارک متقاضی را بررسی کرده و در صورت کامل بودن مدارک، ظرف 10 روز اقامت تحصیلی به آدرس اعلامی دانشجو صادر می گردد.

متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه های ترکیه و اخذ ویزای دانشجویی و اقامت تحصیلی می توانند از خدمات شرکت ها و آکادمی هایی در این زمینه استفاده نمایند. یکی از بهترین شرکت ها آکادمی سایا گروپ است. این آکادمی سالیان زیادی است که در زمینه اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه، ثبت نام اولیه دانشجو، ثبت نام ثانویه  دانشجویان، دنکلیک و معادل سازی مدارک، ترجمه مدارک و مستندات، افتتاح حساب بانکی، رزرو خوابگاه دانشجویی، اجاره سوییت دانشجویی و … فعالیت کرده و بهترین و باکیفیت ترین خدمات را در کوتاهترین زمان ممکن به متقاضیان ارائه می دهد. متقاضیان تحصیل در ترکیه می توانند اطمینان داشته باشند که سایا گروپ همواره کنار آنان بوده و آنها می توانند از خدمات این گروه با مقرون به صرفه ترین قیمت استفاده نمایند. 

ارائه خدماتی باکیفیت، پشتیبانی 24 ساعته، جلب اعتماد و اطمینان مشتریان، مقرون به صرفه بودن هزینه تحصیل در ترکیه در مقایسه با دیگر شرکت ها و آکادمی هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، ارائه مشاوره های رایگان تلفنی و حضوری و … از مزایای همکاری با سایا گروپ است.

مدارک مورد نیاز برای اقامت دانشجویی ترکیه
به منظور دریافت مشاوره رایگان و تسریع در کارهای پذیرش تحصیلی در ترکیه، فقط کافیست به مشاوران ما پیام دهید.
 و یا فرم مشخصات را پر کرده تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.